BOOKNING AF FERIEBOLIG?

      2011 ER NU ÅBEN

     FOR BOOKNING!

          SE UDVALG HER...       

 

 

 

 

            

        

Bella Mallorca er partner med europas førende lavprisflyselsab Airberlin. Det betyder at vi kan vi tilbyde markedets billigste flypriser

Läs mer »

down up
 

søg overnatning

Stort kort

Vi kender Mallorca

Bella Mallorca er en dansk rejsearrangør med rødder i både dansk og mallorcinsk kultur. Derfor er det ikke tilfældigt, at vi udbyder ferierejser til lige netop Mallorca. Hos os er Mallorca ikke bare et rejsemål og gæsterne ikke bare kunder. Mallorca er en helt fantastisk ø, hvis skønhed, kultur og historie er dybt betagende. Vi elsker simpelthen Mallorca og det er vores mål at dele vores begejstring med vores gæster.
Hos Bella Mallorca får du den gode service som du kender fra rejsebureauerne, samt de gode priser som kendes fra ”gør det selv” ferierne på Internettet.

 

Det siger vores gæster

 Vi vil gerne takke for en utrolig fin ferie på Mallorca. Huset vi havde lejet var fantastisk smukt, og det var en fornøjelse at bo der. Det var et dejligt udgangspunkt til at udforske øen. Ingen af os havde været på Mallorca før og vi fik virkelig oplevet øen fra sin smukkeste side.
Det er absolut ikke sidste gang vi skal til Mallorca og det bliver heller ikke sidste gang vi lejer hus gennem Bella mallorca
.

Rasmus Iversen og Maja Krarup      

                                                                       

 Så er vi kommet godt hjem fra ferien i Port de Soller på Mallorca. Vi vil gerne gi udtryk for at vi har været SUPER-tilfreds med lejligheden gennem jeres bureau. Vi mener helt klart at I godt kan prale lidt mere af denne. Der er elevator, vaskemaskine, DVD til fjernsynet og meget vel-udstyret køkken. Vi blev positivt overrasket da vi ankom.

Jim Nøhr Jensen

 

 Ferielejlighed PS2444, som vi havde fornøjelsen af at leje i en uge i sommeren 2009, var aldeles fortræffelig. Lejligheden er i meget fin og flot stand og har en formidabel indretning med sine 2 etager, hvis man som vi - var 6 personer, der ind imellem gerne ville være os selv. Udsigten fra lejligheden er utrolig smuk over hele havnen og bugten, og det tager 5 minutter at nå strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. En stor anbefaling fra os og en hilsen til Bella Mallorca, som før og efter ferien har givet os en rigtig god service og svaret på mange spørgsmål om udflugtssteder mv.

Mogens Norup og familie

 

 Vi var 5 voksne som havde lejet lejlighed nr. 2573. Vi blev positivt overrasket over lejligheden, som havde en fantastisk beliggenhed højt over Puerto Soller, med super udsigt over lagunen, havnen, Middelhavet samt de omkring liggende bjerge. En skøn terrasse med udsigt ligeledes over de ovennævnte herligheder. Her kunne man nyde alle måltider hvis det var det man ville. ( Køkken med alle faciliteter plus udsigt naturligvis). Ønskede man der imod, at spise ude gik man gennem bebyggelserne direkte ned til havnen, med alle de små spændende spisestæder.Ligeledes kunne vi benytte en lækker swimmingpool som hørte til ejendommen.Lidt småproblemer blev hurtigt løst gennem bureauet.Vi vil også gerne rose Bella Mallorca for en fin service.Super udgangspunkt for vandreture i Bjergene.

Flemming Johansen

 

Jeg tror denne lejlighed må være en af de bedst beliggende i Puerto De Soller. Fra terrassen er der det flotteste vue over bjergene og havnen – og fra den øvrige del af lejligheden panoramaudsigt over Middelhavet, så man næsten har fornemmelsen af at befinde sig ombord på et skib. Det er en forrygende beliggenhed.

Vi mener at kende Mallorca rigtig godt fra mange cykelture i bjergene. Til dette er Soller et godt udgangspunkt, men også til vandreture lejligheden perfekt. En tur med taxa til Cubersøen (24 €) og vandretur tilbage over Biniaraix er et must, men der mange andre muligheder.
Bemærkes skal også, at 5 min.`s gang fra lejligheden befinder sig et af Mallorca`s bedste klatreområder .

Lone Andersen


 Vi - mor, far og 2 store teenagedrenge - besøgte Puerto Soller og boede i ferielejlighed Cerca del Cielo i efterårsferien 2008. Og det var en rigtig god oplevelse. Mallorca var også dejlig på denne årstid med fint vejr og 'danske sommertemperaturer', og det var fortsat muligt at bade i havet. Puerto Soller og specielt Soller er virkelig nogle nogle dejlige feriebyer, men vi fik os også en positiv overraskelse i Valldemossa, som ellers ikke beskrives meget i de forskellige rejsebøger.Lejligheden ligger med en fantastisk udsigt over byen og havnen, og det er en fornøjelse at sidde om aftenen og følge solnedgangen fra terrassen. Den anden terrasse på bagsiden af lejligheden er ikke mindre betagende ! Der er både mandel-, oliven- og citrustræer med masser af frugter på - og man kan ligge i soveværelset og nyde denne udsigt fra morgenstunden.Cerca del Cielo er en lejlighed, som vi gerne kommer tilbage til..

Karsten Christiansen


 Vi har forelsket os i Mallorca. I Port de Soller og i Cerca Del Cielo. Nu er det tredje gang vi er her indenfor et år. Lejligheden ligger her som en lille perle oppe på ”bjerget”. Der er hvad der skal være og mere til. En fantastisk udsigt over bugten, som skifter efter vejret og nat og dag. Bagtil er der den fineste lille patio med bjerget som baggrund.

Helge og Ellen

 

 Vi, min mand og jeg vores 2 børn på 3 og 6 år, har i juli måned brugt ca. 13 dage i denne lejlighed i Port de Sollér, og jeg må indrømme, at det er en af de skønneste ferier, jeg længe har haft. Lejligheden ligger perfekt med direkte udsigt op til de omkringliggende bjerge. Det tager ca. 10 min. at gå fra lejligheden ned til det hyggeligste havnemiljø, hvor der ligger alverdens skønne restauranter og forretninger. Fra havnen går der så en antik sporvogn til den nærliggende storby Sollér, som er en kæmpe oplevelse værd. Til lejligheden hører der en pool, som vi benyttede os af stort set hver dag. Lejligheden er godt indrettet med store rummelige rum, og en rimelig stor terasse med den skønneste udsigt. Vi var en dag oppe i Alcudia og besøge nogle venner, og jeg må indrømme, at jeg glædede mig meget til at komme tilbage til "vores" by, som den nu er blevet døbt, for det er ikke sidste gang vi er der.Jeg kan kun anbefale at tage til Port de Sollér..

De 4 nyudklækkede Port de Sollér fans


Læs flere udtagelser på Bella Mallorca forum

 

6 gode grunde til at holde ferie på Mallorca

1. 

Med mere en 300 solskinsdage pr. år kan vi "næsten" garantere godt vejr på din ferie.

2.

På Mallorca kan du finde noget af Europas smukkeste natur.

3.

Mallorca har en fantastisk kulturarv og historie.

4. 

Mallorcas infrastruktur har været igennen en gennemgribende fornyelse og fremstår i dag top modernet.

5.

Det tager under 3 timer og koster helt ned til 750 kr. tur/retur at komme til Mallorca. (ca. det samme som hvis man skal til Århus).  

6.

Mallorca er et sandt mekka for sportsentusiaster, hvad enten det er golf, cykling, løb, vandreturer eller vandsport.

 

Mallorcas klima

Mallorca ligger i den subtropiske klima zone og sommeren er lang og solrig.  Se klimatabeller og læs mere....

 

Mallorcas historie

Mallorca har en usædvanlig spændende og farverig historie der går mange går flere 1.000 år tilbage. læs mere....

 

Bella Mallorca har udgivet en Mallorca Guide

 

ISBN:978-87-7691-260-4

Køb Bella Mallorca Guide hos BogGuide

Køb Bella Mallorca Guide hos SAXO.com

Mallorca Guide

Flot Mallorca Guide i storformat på 88 sider, med masser af flotte billeder. Bogen fortæller Mallorca's spændende historie, guider læseren   igennem maleriske Mallorcinske byer samt  øens enorme udbud af seværdigheder og forlystelser. 

Bogen er udgivet af Bella Mallorca og kan købes i din lokale boghandlen, på Internettet, eller lånes på biblioteket.

 Køb Bella Mallorca guiden hos Gyldendal

 Køb Bella Mallorca guiden på adibris.com

Se hvor du kan kan låne Bella Mallorca guiden helt gratis.

 


 

 
 
Palma
Se 10 døgns prognose
 
Alcudia
Se 10 døgns prognose
Sóller
Se 10 døgns prognose

Et aktivt medlemskab af DRF er et kvalitetsstempel. Som  DRF medlem har Bella Mallorca opfyldt en række kriterier for professionel kunnen og økonomi.

Som medlem af DRF er Bella Mallorca som rejsebureau underlagt DRF's etiske retningslinier. Det er din sikkerhed for god og fair behandling.


læs mere....

Bella Mallorca har tegnet en udvidet ansvarsforsikring der dækker, hvis du har pådraget dig en skade, som vi er ansvarlig for.


læs mere....

Nu er det slut med at surfe rundt på Internettet efter de billigste priser. Vi garanterer at vores priser er markedes billigste.


læs mere....

Ved betaling med kreditkort over internettet sikre loven om fjernsalg og brug af betalingskort, at du har samme rettigheder som ved fysisk køb. Som udgangspunkt yder din bank garanti ved al online handel med kreditkort. Når du handler hos Bella Mallorca sker al betaling med kreditkort.


læs mere....

Hos Bella Mallorca kan du få onlinerabat på entreen på en lang række forlystelser og aktiviteter. Det betyder, at du kan springe køen over ved indgangen til forlystelsen samt booke plads så du er fri for at gå forgæves.


læs mere....

Som rejsende er du i trygge hænder hos Bella Mallorca. Der er dog nogle ting som du selv har ansvaret for. Se liste med 16 gode råd...


læs mere....