- Udlejning af ferieboliger over hele Mallorca - Mere end 150 villaer, fincaer og lejligheder

Tlf. +45 27 31 37 05
info@bellamallorca.dk

Søg via husnummer:

Brug for hjælp?

Har du problemer med at booke online ??

Ring til os på tlf. +45 27 31 37 05

Telefonerne er åbne:
Alle hverdage fra kl. 09.00 - 17.00.

Information om cookies

Ved at benytte denne hjemmeside, accepterer du samtidig, at vi bruger cookies.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger.
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Bella Mallorca / Forlaget Kim Thorsgaard Pedersen ApS
Østergade 20, 1.
DK-3600 Frederikssund
CVR: 87964515

Tlf. +45 27313705
E-mail: info@bellamallorca.dk

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som gemmes automatisk på din computer, så vi kan se, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program, den er ikke farlig og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine/jeres behov og interesser. Cookies husker for eksempel, hvilke sider du har været på, om du tidligere har besøgt siden, og hvordan du har fundet hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette og optimere hjemmesiden.

Nødvendige cookies
Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, du som bruger udtrykkelig har anmodet om. Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem Firstbooking CMS. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden. Dette er cookies, der automatisk slettes, når browseren lukkes. Vi gemmer dit samtykke til cookies for vores website. Den indeholder kun information om, hvorvidt du har til- eller fravalgt cookies.

Præferencecookies
Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er for eksempel valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigationen enklere. Generelt indsamles der ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Hjemmesiden bruger flere cookies til at holde styr på, hvilke sider du har været på, og hvilken side du er på nu. Cookies, der anvendes til navigation på hjemmesiden slettes automatisk, når browseren lukkes. Google Maps bruger vi på de forskellige destinationer til at give et overblik over stedet/stederne, du skal bo, eller ruten du skal ud på. Google Inc. sætter i denne forbindelse adskillige cookies, nogle slettes så snart browseren lukkes andre kan blive gemt i over 25 år.

Drifts- og optimeringscookies

Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan for eksempel være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der bruges til analyse. Denne type cookie kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger. Vi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere. Google Analytics-cookies har forskellig ”levetid” i din browser. Dem, du finder på vores hjemmeside, slettes henholdsvis når browseren lukkes, efter seks måneder eller efter to år.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger, eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Google Inc. sætter cookies, der gemmes 15 minutter på dit terminaludstyr for at undersøge, om din browser understøtter cookie. Desuden bliver der gemt en unik kode, der bestemmer hvilke reklamer, der bliver vist på en terminal og som monitorerer effektiviteten af reklamer og vælger de reklamer, der bliver fundet mest relevant for dig som bruger. Sidstnævnte bliver gemt i op til to år.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sletning af cookies
Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Kontakt vedrørende personoplysninger

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 27 31 37 05  eller e-mail: info@bellamallorca.dk.
Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi lagrer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre en forsvarlig håndtering af vores brugeroplysninger, under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre de gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på www.bellamallorca.dk.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ifølge loven ret til at kræve disse korrigeret, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.