aktiv

Aktiv Ferie

Med sit milde klima og smukke natur er Mallorca et oplagt mål for en aktiv ferie. Her er det muligt at cykle, spille golf, ride, vandre og dyrke sejlsport det meste af året. Her ud over har øen flere lækre sandstrande og et stort udbud af forlystelser for hele familien.


Gode restauranter findes overalt på øen, både i stille og rolige omgivelser og ved steder med mere liv. Holder du af at feste til den lyse morgen, så har mange mallorcinske byer store områder med restauranter, barer og natklubber til festelskende natteravne.

Mallorca har et stort udbud af aktiviteter for de sportsinteresserede. Her kan du dyrke alle former for sport, f.eks. windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Desuden tennis, vandreture, golf, ridning, cykling, klatring og vandring. På mallorca findes nogle af Europas bedste badestrande, vandreruter og golfbaner.

Mallorca har del hele. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de mest populære aktiviteter på Mallorca. nederst på siden finder du et link tilbage til lejesiden.

Windsurfing på Mallorca

Det er muligt at leje windsurferudstyr samt kitesurferudstyr på Mallorcas nordkyst ved Alcudia. Du kan også tage dit eget windsurfergrej med hjemmefra, men så skal du leje en bil for at transportere det til kysten. 

Nordkysten på Mallorca er særdeles velegnet til surfing og det er også her du finder de fleste udbydere af udlejning samt windsurferskoler, hvor du både kan leje udstyr og få undervisning i windsurfing. 

Bådture på Mallorca

Da Mallorca er en ø med mange turister er der rige muligheder for at leje en båd, både med og uden fører. Enkelte udbydere tilbyder også vandski eller bilringe til at ride efter speedbåden. Bemærk at det kan være endog meget dyrt at ødelægge udstyr og både. Der er bådudlejning langs alle Mallorcas kyster.

Er du mere til at blive sejlet rundt uden den store indsats skal du leje en båd med fører. Husk at det er dit eget ansvar at bære redningsvest under sejladsen.

Dykning på mallorca

Der er rig mulighed for at dyrke dykning på Mallorca, både snorkeling uden det helt store udstyr, men også professionel PADI dykning, hvor du lejer våddragt, båd og flasker samt en tourguide til dykning på vrag.

Er du ikke certificeret dykker er op til flere dykkerskoler, der tilbyder uddannelse og træning samt certificering til at dykke dybt og længe i det varme klare vand. Det milde klima gør at du kan være længere i vandet fremfor dykning i de nordiske farvande.

Golf på Mallorca

Golf kan spilles i alt slags vejr, men hvorfor ikke spille hvor vejret er optimalt og forholdene perfekte?

Mallorca vrimler med golfbaner af skiftende kvalitet og længde. Flyselskabet norwegian tager gratis golftasker med på spanske destinationer resten af 2018. Mallorca har adskillelige golfbaner af international standard. Det er muligt at leje golfudstyr på enkelte baner, hvis man ikke har prøvet sporten før. I alt har Mallorca 18 golfbaner. 

Tennis på Mallorca

Spaniens bedste tennisspiller gennem tiderne Rafael Nadal lægger navn til et tennisakademi i Manacor, hvor man kan købe spilletid og træning. Det er også muligt at leje sig ind på tennisbaner rundt omkring på øen, hvis man bare ønsker at spille nogle få partier. Tennis er en sport der dyrkes med stor entusiasme på solskinsøen året rundt.

Hesteridning på Mallorca

Der er fem rideskoler på Mallorca med hesteudlejning. De fem rideskoler er placeret spredt på øen, Mallorca Horses Algaida, Rideskole Felanitx, Hipica Formentor Sa Pobla, Rancho Grande Park Son Serra de Marina og De Rudy's Palma. Mallorca Horses er den største rideskole med de bedste faciliteter. Det er en god ide at tegne en rejseforsikring inden man begiver sig rundt på hesteryg på Mallorca.

Vandreture og klatring på Mallorca

Det variede landskab på solskinsøen gør at du kan være på stranden om morgenen, klatre i bjerge til middag og shoppe igennem til eftermiddag. Alting er inden for rækkevidde, hvis man har lejet en bil. Mallorcas bjerge byder på mange spændende vandreruter og muligheder for klatring.

 

Mere information kommer snart!

Vi er et udlejningsbureau som udlejer ferieboliger i hele Europa.

Vores ambition er give vores kunder og husejere den bedste service på markedet.

 

 

Bella Mallorca
Havnbjerg Center 3
DK-6430 Nordborg
Tlf: +45 77 34 70 75

Email: info@bellamallorca.dk