- Udlejning af ferieboliger over hele Mallorca - Mere end 150 villaer, fincaer og lejligheder

Tlf. +45 27 31 37 05
info@bellamallorca.dk

Mere om Mallorca

Søg via husnummer:

Cala Major

Et af Mallorcas tidligste feriesteder ligger lige udenfor Palmas havneområde, cirka fem kilometer fra Palmas centrum. Det er byen Cala Major, der i dag er bedst kendt som det foretrukne feriested for de kongelige og andre berømtheder.
Cala Major (Cala betyder vig) ligger i en smuk bugt med finkornet sand på badestranden, eksklusive lejligheds- og hotelanlæg, restauranter, barer, caféer og butikker. I området findes ligeledes mange eksklusive, privatejede boliger. Blandt andet ligger den spanske kongefamilies sommerpalads Marivent i byen.

Cala Majors beliggenhed er rigtig god, imellem storbyen Palma og de store forlystelser i Palma Nova, samt fem store golfbaner. Stranden er cirka 200 meter lang og 80 meter bred, og er en turistvenlig sandstrand med masser af liv, solsenge, parasoller og selvfølgelig de traditionelle strandbarer. Den berømte kunstmaler Joan Miró boede og arbejdede en overgang i Cala Major, hvor hans hus nu er overtaget af en fond og indrettet som museum, kulturcenter og arbejdende værksteder for kunstnere.