- Udlejning af ferieboliger over hele Mallorca - Mere end 150 villaer, fincaer og lejligheder

Tlf. +45 27 31 37 05
info@bellamallorca.dk

Mere om Mallorca

Søg via husnummer:

Port d'Andratx

Cirka 32 km. vest for Palma ligger det smukke, tidligere fiskeleje Port d´Andratx, som i dag primært er en mondæn marina, med plads til 300 lystbåde.


Langs havnefronten er der et stort udvalg i fiske- og skaldyrsrestauranter, med udsøgte fiskeretter og en fantastisk udsigt over havet. Restauranterne Miramar og Club Naútico er berømte for deres kvalitet, langt ud over Mallorca. På kajen ligger ligeledes nogle af Mallorcas mest fashionable natklubber, som fx Tim’s og Idó.

Port d´Andratx var i tidligere tider anløbshavn for ”hovedbyen” Andratx, som ligger seks kilometer inde i landet, i sikkerhed fra datidens sørøvere. I dag er stemningen i Port d´Andratx eksklusiv, afslappet og forholdsvis uberørt af turister, eftersom byen ikke har nogen egentlig badestrand.

På havnens vestside er der dog to små sandstrande, som hver er godt 50-75 m. lange. Skal man på en rigtig god sandstrand, er man derfor nødt til at køre de godt fem kilometer ned langs kysten til Camp de Mar.

Er man alligevel ude og køre, bør man unde sig selv den lille køretur til spidsen af halvøen Cap de la Mola, hvorfra der er en vidunderlig udsigt til havet, Mallorcas vestkyst og den lille ø Illa sa Dragonera.

I Port d´Andratx bor cirka 8.000 fastboende og om sommeren omkring det tredobbelte. På trods af en stigende turisme har Port d’Andrax bevaret en autentisk mallorcinsk originalitet.

Byen er helt sikkert et besøg værd, hvis man alligevel har lejebil mens man er på Mallorca.