Det siger vores dejlige gæster om os

"Vi havde lejet 3 lejligheder i Port Sóller til en vennegruppe på 13 (5 par og 3 singler). Fin kontakt til nøglekontoret og ingen bøvl. Supergode lejligheder, og der var intet at sætte på standard, inventar, rengøring eller andet. Virkelig intet. Det var luksus, og det var dét, vi gik efter. Masser af plads og en beliggenhed, også de 3 lejligheder imellem, der ikke fåes bedre. En fed ferie i de bedste rammer. Det mente alle i gruppen - og i øvrigt en perfekt service fra Bella Mallorca, ikke at forglemme."
Jan Egelund

"Vi har nydt 12 dejlige dage i et fantastisk hus, som levede helt op til beskrivelsen. Bella Mallorca gav fin information og var til rådighed med god service, specielt ifm. at jeg glemte mine dyre øreringe i huset ved afrejse. Det blev behandlet yderst professionelt, hvor det var tydeligt, at der var et fint samarbejde mellem dem og det lokale nøglekontor på Mallorca. Helt sikkert et firma, vi kan anbefale."
Mette Møller Simonsen

"Vi vil gerne takke for en utrolig fin ferie på Mallorca. Huset vi havde lejet var fantastisk smukt, og det var en fornøjelse at bo der. Det var et dejligt udgangspunkt til at udforske øen. Ingen af os havde været på Mallorca før og vi fik virkelig oplevet øen fra sin smukkeste side. Det er absolut ikke sidste gang vi skal til Mallorca og det bliver heller ikke sidste gang vi lejer hus gennem Bella mallorca."
Rasmus Iversen og Maja Krarup

"Vi havde en dejlig ferie i det skønne, skønne hus i Port de Sóller. Bestemt et sted vi gerne vil tilbage til, så det må du holde fast i. Tak for hjælp til at vælge den helt rette feriedestination til vores families Mallorca ferie, og for hurtige og fyldestgørende svar på vore henvendelser :-)"
Katrine Schjelde

"Det er så absolut den flotteste og bedst beliggende lejlighed, vi nogensinde har lejet. Og Port Soller og Tramuntana-bjergene er det smukkeste område på Mallorca. Så heldigt, at vi valgte jer, da vi ikke har været på Mallorca før!."
Søren Jensen

"Netop hjemkommet efter 1 dejlig uge på Mallorca. Standarden og ikke mindst udsigten fra lejligheden levede fuldstændig op til forventningerne og billederne. Tak for denne gang – vi vil helt sikkert vende tilbage."
Anne & Søren

"Port Soller er vi helt forelskede i. Det var ren meditation og lise for sjælen at sidde på altanen og kigge ud over bugten. Det eneste lidt ærgerlige var, at solen på den tid af året først kommer ind på altanen ved 18:00 tiden, men så var der jo det skønne swimmingpool-område. Området er rustikt, smukt og autentisk. Bjergvejen over til Alcudia helt fantastisk, og vi nød også en tur med det gamle tog ind til Palma. Vi skal helt sikkert til Port Soller igen:)"
Margit

"Ferielejlighed PS2444, som vi havde fornøjelsen af at leje i en uge i sommeren 2009, var aldeles fortræffelig. Lejligheden er i meget fin og flot stand og har en formidabel indretning med sine 2 etager, hvis man som vi - var 6 personer, der ind imellem gerne ville være os selv. Udsigten fra lejligheden er utrolig smuk over hele havnen og bugten, og det tager 5 minutter at nå strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. En stor anbefaling fra os og en hilsen til Bella Mallorca, som før og efter ferien har givet os en rigtig god service og svaret på mange spørgsmål om udflugtssteder mv."
Mogens Norup og familie

"Vi var 5 voksne som havde lejet lejlighed nr. 2573. Vi blev positivt overrasket over lejligheden, som havde en fantastisk beliggenhed højt over Puerto Soller, med super udsigt over lagunen, havnen, Middelhavet samt de omkring liggende bjerge. En skøn terrasse med udsig ligeledes over de ovennævnte herligheder. Her kunne man nyde alle måltider hvis det var det man ville. ( Køkken med alle faciliteter plus udsigt naturligvis). Ønskede man der imod, at spise ude gik man gennem bebyggelserne direkte ned til havnen, med alle de små spændende spisestæder. Ligeledes kunne vi benytte en lækker swimmingpool som hørte til ejendommen.Lidt småproblemer blev hurtigt løst gennem bureauet.Vi vil også gerne rose Bella Mallorca for en fin service.Super udgangspunkt for vandreture i Bjergene."
Flemming Johansen