Om Bella Mallorca

 

Historie:
Bella Mallorca er grundlagt i 2008 af Michael Buades, som har dybe rødder i den Mallorcinske kultur. Som søn af en håndværker fra bjergbyen Fornalutx i det nordlige Mallorca og en dansk mor, har Michael brugt en stor del af sit liv på Mallorca.

Michael har igennem sine mange ophold på øen oplevet det originale Mallorca på nærmeste hold og satte igennem Bella Mallorca det mål at indvie sine gæster i det mallorcinske liv, ved at bo i ferieboliger blandt de lokale. Ønsket var at give sine gæster mulighed for at opleve Mallorca på en helt ny måde.

Fra og med 2012 er Bella Mallorca overtaget af Forlaget Thorsgaard ApS, med Kim Thorsgaard som direktør og daglig leder. Vi viderefører virksomheden i Michaels ånd med henblik på, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse på Mallorca.

Vi ved, at de fleste, der besøger vores hjemmeside, ønsker at planlægge og arrangere deres egen rejse. Selvom Bella Mallorca er et online booking firma, ønsker vi ikke at være anonyme og giver derfor vores gæster mulighed for at kunne kontakte os, hvis de har brug for en personlig betjening.

I 2013 udvidede Bella Mallorca ved også at tilbyde foreninger, organisationer og andre sammenslutninger specielt designede ture til Mallorca. Vi laver grupperejser for 20-50 personer og sammensætter rejsen helt efter gruppens eget ønske.

Fra og med 1. juli 2019 er Bella Mallorca overtaget af Nordferien.dk , med Lone & Hans Christian Unger som daglige ledere. Vi viderefører virksomheden i Michael & Kims ånd med henblik på, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse på Mallorca.


Husk at oplevelsen starter på BellaMallorca.dk og varer ved resten af livet. 

Lone & Hans Christian Unger
Bella Mallorca