Banner 14

Gæsterne om os

 

"Tusind tak for leje af en dejlig lejlighed, det var en skøn uge i Port Sóller."
Kim Johansen

"Det er så absolut den flotteste og bedst beliggende lejlighed, vi nogensinde har lejet. Og Port Soller og Tramuntana-bjergene er det smukkeste område på Mallorca. Så heldigt, at vi valgte jer, da vi ikke har været på Mallorca før!."
Søren Jensen

"Vi havde lejet 3 lejligheder i Port Sóller til en vennegruppe på 13 (5 par og 3 singler). Fin kontakt til nøglekontoret og ingen bøvl. Supergode lejligheder, og der var intet at sætte på standard, inventar, rengøring eller andet. Virkelig intet. Det var luksus, og det var dét, vi gik efter. Masser af plads og en beliggenhed, også de 3 lejligheder imellem, der ikke fåes bedre. En fed ferie i de bedste rammer. Det mente alle i gruppen  - og i øvrigt en perfekt service fra Bella Mallorca, ikke at forglemme."
Jan Egelund

"Vi havde en dejlig ferie i det skønne, skønne hus i Port de Sóller. Bestemt et sted vi gerne vil tilbage til, så det må du holde fast i. Tak for hjælp til at vælge den helt rette feriedestination til vores families Mallorca ferie, og for hurtige og fyldestgørende svar på vore henvendelser :-)"
Katrine Schjelde


"Min familie og jeg havde 9 skønne dage i lejlighed 6016 i Cala San Vicente. Lejligheden, opholdet, byen og øen var simpelthen dejligt."
Inge Tang Nannerup


"Port Soller er vi helt forelskede i. Det var ren meditation og lise for sjælen at sidde på altanen og kigge ud over bugten. Det eneste lidt ærgerlige var, at solen på den tid af året først kommer ind på altanen ved 18:00 tiden, men så var der jo det skønne swimmingpool-område. Området er rustikt, smukt og autentisk. Bjergvejen over til Alcudia helt fantastisk, og vi nød også en tur med det gamle tog ind til Palma. Vi skal helt sikkert til Port Soller igen:)"
Margit


"Igen i år havde vi inviteret børn og børnebørn med til Mallorca i efterårsferien. Denne gang i et stort pragtfuldt hus i nærheden af Pollensa, hvor vi nød det varme vejr og den kønne natur. Her blev der rigtig kokkereret og badet i poolen, og herfra tog vi på ture til områdets mange attraktioner. Igen en herlig familieferie og en fantastisk måde at være sammen på med sine nærmeste."
Hanne og Birger Kristensen


"Vi har nydt 12 dejlige dage i et fantastisk hus, som levede helt op til beskrivelsen. Bella Mallorca gav fin information og var til rådighed med god service, specielt ifm. at jeg glemte mine dyre øreringe i huset ved afrejse. Det blev behandlet yderst professionelt, hvor det var tydeligt, at der var et fint samarbejde mellem dem og det lokale nøglekontor på Mallorca. Helt sikkert et firma, vi kan anbefale."
Mette Møller Simonsen


"Vil benytte lejligheden til at rose jer og den fantastiske lejlighed I har i jeres sortiment. Vi havde en helt igennem fantastisk ferie, og skøn lejlighed, perfekt beliggenhed."
Anders Vangsgaard


"Vi er netop hjemvendt fra en dejlig ferie. Lejligheden levede fuldt op til forventningerne."
Søren & Familie


"Det var en fantastisk lejlighed, og vi havde en pragtfuld uge dernede."
Sanne & Christian Pelch


"Vi hadde en meget vellykket ferie på Mallorca. Vertsskapet var vennlige og hjelpsomme."
Sigurd Køber


"Vi har haft en super tur i Port Sóller, og lejligheden var helt fantastisk og beliggenheden perfekt, tak for det."
Anette Hyltoft Ryslev


"Vi har haft en dejlig ferie i en charmerende lejlighed med en pragtfuld udsigt. En fantasifuld indretning i et af Port Sóller's gamle huse."
Poul Petersen


"Vi havde det dejligt i den fine lejlighed og Port de Sóller er en skøn by. Vi er parat til nye oplevelser på Mallorca, den skønne ø."
Helén Wie


"Tak for god service og en fantastisk lejlighed, som fuldt ud levede op til vores forventninger - alt klappede og jeres beskrivelser og info fungerede fint! Tak for det - vi anbefaler jer gerne til vores netværk."
Trine Suhr Andersen


"Så er vi kommet hjem efter en meget vellykket tur. Det har været helt i top, Fincaen var dog helt vidunderlig, meget charmerende og lå smukt, dejlig by Pollensa."
Jørgen Jensen


"Vi havde et dejligt ophold i Port de Sóller med en uovertruffen udsigt fra penthouse lejlighed 2573."
Malene Sparsø - Juni 2013


"Dejlig lejlighed, fin beliggenhed, veludstyret og velholdt!"
Tine Goodstein


"Netop hjemkommet efter 1 dejlig uge på Mallorca. Standarden og ikke mindst udsigten fra lejligheden levede fuldstændig op til forventningerne og billederne. Tak for denne gang – vi vil helt sikkert vende tilbage."
Anne & Søren


"Hvor er Mallorca dog smuk og dejlig - også i oktober, som i år var ekstra solrig og lun. Fin lejlighed, højt beliggende med en "underbar" udsigt over charmerende Port Sóller og Middelhavet. Vi kommer igen!"
Christel S.


"I har givet en meget fin og fair behandling hele vejen igennem. Lejligheden svarede helt til jeres beskrivelse."
Ellen & Hasse


"Vi havde en rigtig fin tur til Mallorca, alt fungerede perfekt og vi anbefaler gerne Bella Mallorca til alle som spørger."
Ane & Leif


"Tusind tak for en fantastisk god ferie. Lejligheden vi havde lejet var forrygende og jeres beskrivelse samt billeder derfra var, om muligt, underdrevet! Det er ikke sidste gang jeg besøger Puerto Soller og derfor nok ikke sidste gang jeg benytter jer :) Endnu en gang tusind tak for en dejlig oplevelse."
Simon Melbye


"Vi hadde en praktfull uke, leiligheten var topp og vi var veldig fornøyd med utsikten fra balkongen. Håper å kunne ta turen på ny ved en senere anledning."
Per Annar Holm


"Port Soller var et fantastisk sted, og lejligheden kan anbefales til andre."
Frank


"Tak for en dejlig lejlighed i Port Sóller. Den var perfekt :-) Mange hilsner fra de 4 kvinder."
Inge


"Vi vil gerne takke for en utrolig fin ferie på Mallorca. Huset vi havde lejet var fantastisk smukt, og det var en fornøjelse at bo der. Det var et dejligt udgangspunkt til at udforske øen. Ingen af os havde været på Mallorca før og vi fik virkelig oplevet øen fra sin smukkeste side. Det er absolut ikke sidste gang vi skal til Mallorca og det bliver heller ikke sidste gang vi lejer hus gennem Bella mallorca."
Rasmus Iversen og Maja Krarup


"Så er vi kommet godt hjem fra ferien i Port de Soller på Mallorca. Vi vil gerne gi udtryk for at vi har været SUPER-tilfreds med lejligheden gennem jeres bureau. Vi mener helt klart at I godt kan prale lidt mere af denne. Der er elevator, vaskemaskine, DVD til fjernsynet og meget vel-udstyret køkken. Vi blev positivt overrasket da vi ankom."
Jim Nøhr Jensen


"Ferielejlighed PS2444, som vi havde fornøjelsen af at leje i en uge i sommeren 2009, var aldeles fortræffelig. Lejligheden er i meget fin og flot stand og har en formidabel indretning med sine 2 etager, hvis man som vi - var 6 personer, der ind imellem gerne ville være os selv. Udsigten fra lejligheden er utrolig smuk over hele havnen og bugten, og det tager 5 minutter at nå strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. En stor anbefaling fra os og en hilsen til Bella Mallorca, som før og efter ferien har givet os en rigtig god service og svaret på mange spørgsmål om udflugtssteder mv."
Mogens Norup og familie


"Vi var 5 voksne som havde lejet lejlighed nr. 2573. Vi blev positivt overrasket over lejligheden, som havde en fantastisk beliggenhed højt over Puerto Soller, med super udsigt over lagunen, havnen, Middelhavet samt de omkring liggende bjerge. En skøn terrasse med udsig ligeledes over de ovennævnte herligheder. Her kunne man nyde alle måltider hvis det var det man ville. ( Køkken med alle faciliteter plus udsigt naturligvis). Ønskede man der imod, at spise ude gik man gennem bebyggelserne direkte ned til havnen, med alle de små spændende spisestæder. Ligeledes kunne vi benytte en lækker swimmingpool som hørte til ejendommen.Lidt småproblemer blev hurtigt løst gennem bureauet.Vi vil også gerne rose Bella Mallorca for en fin service.Super udgangspunkt for vandreture i Bjergene."
Flemming Johansen


"Jeg tror denne lejlighed må være en af de bedst beliggende i Puerto De Soller. Fra terrassen er der det flotteste vue over bjergene og havnen – og fra den øvrige del af lejligheden panoramaudsigt over Middelhavet, så man næsten har fornemmelsen af at befinde sig ombord på et skib. Det er en forrygende beliggenhed. Vi mener at kende Mallorca rigtig godt fra mange cykelture i bjergene. Til dette er Soller et godt udgangspunkt, men også til vandreture lejligheden perfekt. En tur med taxa til Cubersøen (24 €) og vandretur tilbage over Biniaraix er et must, men der mange andre muligheder. Bemærkes skal også, at 5 min.`s gang fra lejligheden befinder sig et af Mallorca`s bedste klatreområder."
Lone Andersen


"Vi - mor, far og 2 store teenagedrenge - besøgte Puerto Soller og boede i ferielejlighed Cerca del Cielo i efterårsferien 2008. Og det var en rigtig god oplevelse. Mallorca var også dejlig på denne årstid med fint vejr og 'danske sommertemperaturer', og det var fortsat muligt at bade i havet. Puerto Soller og specielt Soller er virkelig nogle nogle dejlige feriebyer, men vi fik os også en positiv overraskelse i Valldemossa, som ellers ikke beskrives meget i de forskellige rejsebøger.Lejligheden ligger med en fantastisk udsigt over byen og havnen, og det er en fornøjelse at sidde om aftenen og følge solnedgangen fra terrassen. Den anden terrasse på bagsiden af lejligheden er ikke mindre betagende ! Der er både mandel-, oliven- og citrustræer med masser af frugter på - og man kan ligge i soveværelset og nyde denne udsigt fra morgenstunden.Cerca del Cielo er en lejlighed, som vi gerne kommer tilbage til."
Karsten Christiansen


"Vi har forelsket os i Mallorca. I Port de Soller og i Cerca Del Cielo. Nu er det tredje gang vi er her indenfor et år. Lejligheden ligger her som en lille perle oppe på ”bjerget”. Der er hvad der skal være og mere til. En fantastisk udsigt over bugten, som skifter efter vejret og nat og dag. Bagtil er der den fineste lille patio med bjerget som baggrund."
Helge og Ellen


"Vi, min mand og jeg vores 2 børn på 3 og 6 år, har i juli måned brugt ca. 13 dage i denne lejlighed i Port de Sollér, og jeg må indrømme, at det er en af de skønneste ferier, jeg længe har haft. Lejligheden ligger perfekt med direkte udsigt op til de omkringliggende bjerge. Det tager ca. 10 min. at gå fra lejligheden ned til det hyggeligste havnemiljø, hvor der ligger alverdens skønne restauranter og forretninger. Fra havnen går der så en antik sporvogn til den nærliggende storby Sollér, som er en kæmpe oplevelse værd. Til lejligheden hører der en pool, som vi benyttede os af stort set hver dag. Lejligheden er godt indrettet med store rummelige rum, og en rimelig stor terasse med den skønneste udsigt. Vi var en dag oppe i Alcudia og besøge nogle venner, og jeg må indrømme, at jeg glædede mig meget til at komme tilbage til "vores" by, som den nu er blevet døbt, for det er ikke sidste gang vi er der. Jeg kan kun anbefale at tage til Port de Sollér."
De 4 nyudklækkede Port de Sollér fans

Vi er et udlejningsbureau som udlejer ferieboliger i hele Europa.

Vores ambition er give vores kunder og husejere den bedste service på markedet.

 

 

Bella Mallorca
Havnbjerg Center 3
DK-6430 Nordborg
Tlf: +45 77 34 70 75

Email: info@bellamallorca.dk