Inca

Inde midt på Mallorca ligger øens tredjestørste by Inca. Byen er centrum for Mallorcas landbrug og kendt for sit frodige torsdagsmarked, som er det største og mest livlige på hele Mallorca. Ud over frugt og grønt, er det især læderprodukter som jakker, sko, tasker og punge, der produceres og sælges meget af i Inca. Ud over landbruget har Inca nemlig også en lang tradition for læderindustri, som begyndte helt tilbage i 1700-tallet, hvor det første skomagerlaug blev dannet.

I dag har byen et stort antal virksomheder, som på forskellig vis forarbejder læder. Er man til shopping af  billige mærkevarer, har Inca en masse outlet-butikker med ”aflagt” mode indenfor sko, tasker etc. til gode priser.

Hvad bygninger og bymiljø angår har Inca ikke så meget at tilbyde i forhold til så mange andre mallorcinske byer. Byen er igennem årene blevet moderniseret med boulevarder og store pladser, hvilket har ødelagt lidt af den oprindelige charme i byen. Kirken Santa Maria la Mayor er dog et besøg værd, ligesom klostret San Jerónimo er det. De indfødte vil nok også selv fremhæve tyrefægterarenaen og fodboldstadionet.

Af kulinariske oplevelser tilbyder Inca til gengæld noget lidt specielt, nemlig restauranter indrettet i tidligere vinkældre, de såkaldte Cellars. Indeklimaet er svalt og menukortene traditionelt mallorcinsk. Er man til det lidt mere avancerede køkken, kan man besøge restauranten Ca’n Amer ved siden af det overdækkede marked.

Inca på Mallorca blev i 1992 udvalgt til at repræsentere det baleariske køkken på verdensudstillingen i Sevilla.

Vi er et udlejningsbureau som udlejer ferieboliger i hele Europa.

Vores ambition er give vores kunder og husejere den bedste service på markedet.

 

 

Bella Mallorca
Havnbjerg Center 3
DK-6430 Nordborg
Tlf: +45 77 34 70 75

Email: info@bellamallorca.dk