Port soller

Info om byen Port Soller på Mallorca

Selv de lokale mallorcinere bruger denne by som udflugtsmål. Det siger lidt om kvaliteterne i det lille, idylliske fiskerleje, midt på Mallorcas nordvestvendte kyststrækning. Port de Sóller er for feinschmeckere. Byen ligger nedenfor det bjergrige område som bjergkæden Serra de Tramuntana danner, og har sandstrand, som et af de få steder på denne side af øen.

Som en stor omfavnelse beskytter bugten byen mod blæst og bølger fra Middelhavet, og danner en naturlig havn, hvor små fiskerskibe og lystyachter ankrer op.

Havnen i Port de Sóller har igennem tiderne haft stor betydning for denne del af Mallorca, både strategisk og handelsmæssigt. Fra 1300-tallet og fremefter, stod det ene skib efter det andet ud fra Port de Sóller, med kurs mod fastlandene omkring øen, og ligeså mange fremmede skibe anløb.

Der blev handlet med landbrugsvarer og råmaterialer, med lande som Frankrig, Nordafrika og naturligvis Spanien, samt fjernere egne som Puerto Rico. Porto de Sóller og de øvrige kystbyer var dog i århundreder meget plaget af plyndringer fra arabiske sørøvere, så der måtte opføres befæstninger og udsigtstårne for byens sikkerhed.

Netop de arabiske sørøveres plyndringer har inspireret byens befolkning til en årlig byfest, der afholdes midt i maj, som er en af de mest spektakulære festivaler i regionen. Den gamle bydel stammer helt tilbage fra 1300-tallet og tidligere, og har fået lov til at stå stort set uforandret, så atmosfæren er noget af det tætteste man kommer på det oprindelige, autentiske Mallorca.

Som besøgende i byen kan man blive serviceret med mad og drikke på en af de mange restauranter langs den nyanlagte og bilfri strandpromenade.

De bjergrige omgivelser er perfekte til vandreture, hvor man kan blive betaget af den smukke natur, med appelsin- og olivenlunde i det stærkt kuperede terræn. De energiske kan vandre de cirka to kilometer op til det gamle vagttårn, Torre Picada, på klipperne bag byen.

Port Soller

Katalognr. 704283

704283, Cami des Cingle 8, Port de Sóller, maks. antal personer 2

Denne lyse og indbydende lejlighed er nyrenoveret i 2015 og ligger kun en kort gåtur fra centrum af Port Sóller. Fra stuen har man en rigtig flot udsigt til både bjergene og vandet i Sóller-bugten.

55   500 300
 • A
  DKK 8.134,00
 • B
  DKK 6.958,00
 • C
  DKK 6.419,00


Katalognr. 704301

704301, Cami d'es faro nº 2 , Port de Sóller, maks. antal personer 8

I absolut første række til stranden i Port Sollér, ligger denne hyggelige lejlighed til 8 personer, med en fantastisk udsigt til vandet og de omkringliggende bjerge.

  20 200
 • A
  DKK 19.810,00
 • B
  DKK 18.200,00
 • C
  DKK 14.455,00


Vi er et udlejningsbureau som udlejer ferieboliger i hele Europa.

Vores ambition er give vores kunder og husejere den bedste service på markedet.

 

 

Bella Mallorca
Havnbjerg Center 3
DK-6430 Nordborg
Tlf: +45 77 34 70 75

Email: info@bellamallorca.dk