Om Cala San Vicente

Cala San Vicente (kendt som en fiskerby) er et af de mindste feriesteder på øen, men samtidig en smuk og eksklusiv feriedestination beliggende i den nordvestlige del af Mallorca ved kysten, omgivet af smukke bjerge og fantastiske strande.

Cala San Vicente er for dig, der ønsker en afslappet ferie i fred, ro og fantastiske omgivelser, og når først du er kommet til Cala San Vicente, tror vi ikke du har lyst til at forlade dette charmerende og smukke område, som man nemt kan blive forelsket i.

Om sommeren vil du kunne opleve temperaturer der ofte når over 30 grader, og at stedet har knap så mange feriegæster som de større områder på Mallorca.

Du kan med fordel også besøge området om foråret, efteråret og vinteren. I disse perioder vil du kunne opleve områdets milde vejr og endnu færre feriegæster, når det er uden for sæsonen.

Cala San Vicentes historie

Historien om Cala San Vicente havde sin begyndelse i midten af ​​det 15. århundrede, da øen blev integreret i det nydannede kongerige Spanien, efter et mislykket oprør fra Mallorcas landbrugsbefolkning mod kongeriget.

De næste par århundreder blev øen flere gange invaderet af mauriske stammer fra det nordlige Afrika, hvilket førte til opførelsen af ​​mange store befæstningsmure og tårne ​​på øen, hvoraf dele stadig kan ses der i dag.

Befolkningen på Mallorca kæmpede også intenst mod invasioner fra Napoleons hær og pirater indtil slutningen af ​​det 19. århundrede.

Da de valgte at forblive en neutral stat under Anden Verdenskrig, blev Spanien og øen Mallorca et tilflugtssted for tyskere, der forsøgte at undslippe krigen.

I løbet af 60’erne og 70'erne blev der bygget mange hoteller og resorter der, og dette gjorde, at Mallorca fik et tiltrængt økonomisk løft.

Det økonomiske løft i området har også ført til en genfødsel af kunst og litteratur blandt Mallorcas befolkning.

Oplevelser og seværdigheder i Cala San Vicente

Ønsker du andet end solbadningen på stranden og trænger til afveksling, så er der en masse ting du kan opleve.

Der er mange muligheder for at nyde en aktiv ferie og gode oplevelser som bl.a.

 • Springe fra klipperne
 • Snorkling og dykning ved og langs klipperne
 • Cykelture
 • Vandreture i den flotte natur, som området har at byde på
 • Minigolfbane

De smukke omgivelser i Cala San Vicente har et utal af ikoniske steder. Du bør gøre dig selv den tjeneste at besøge de følgende områder:

 • Den blå grotte – en stor akvarisk hule, dekoreret i blå og grønne toner, som man kan sejle i kano i på en guidet tour. Det siges, at de gamle fiskere ofte så den uddøde munkesæl her, sidst set i 1983
 • Hullet på Mallorca
 • Cala Castell

Strandene i Cala San Vicente

Cala Barques

 • Cala Barques er den største strand i området, og ligger centralt. På stranden Barques ligger der både som bruges til fiskeri af de lokale og turister. De lokale fiskere bruger også stranden til at reparere deres net

Cala Clara

 • Cala Clara er noget mindre og ofte fuld af mennesker, da den ligger lige foran et hotel

Cala Molins

 • Cala Molins er meget populær for sit fine og lyse sand, og stranden fyldes hvert år op med nyt importeret sand

Alle strandene er børnevenlige. Der er dog ikke så meget plads at lege på og det kan føles en smule trangt – især på Cala Clara.

Spisesteder i Cala San Vicente

Restauranterne i Cala San Vicente er helt sikkert værd at besøge, hvis du leder efter en rolig aften i byen med lækker mad.

På restauranterne ved stranden kan du - udover at nyde den gode mad og de lækre lokale specialiteter - se solen gå ned. Lige til at nyde med familien, eller på en romantisk aften for to.

Ved Cala Molins er der 10-12 spisesteder og en lækker klippebar med mad og drikke.

 

Se vores andre ferieboliger på Mallorca.