Oplev Mallorca på en helt ny måde

Oplevelser Mallorca

De fleste forbinder Mallorca med en strandferie, hvilket i sig selv ikke er helt forkert. Når det er sagt, så har Mallorca langt flere oplevelser at byde på, end blot at slikke sol på en af dens mange sandstrande.
Hos Bella Mallorca har vi gjort det nemt for jer – vi har samlet en liste over nogle af de bedste oplevelser, som man kan opleve på solskinsøen, Mallorca.

Vi kan derfor også sige med det samme, at Mallorca tilbyder oplevelser for alle typer turister – uanset om man betegner sig selv som ”den aktive turist” eller måske en ”kulturturist” for blot at nævne nogle få eksempler.
Det interessante ved Mallorca er nemlig at den tilbyder et bredt udvalg af oplevelser-og seværdigheder over hele øen. Her kan man tage på shopping tur i Palma de Mallorca, spille golf i Cala d’Or eller udforske de storslåede Serra de Traumontana bjerge rundt omkring på øen. Der er stort set ingen grænser for, hvad man som turist kan opleve på Mallorca.

Klik ind på en af de to afsnit herunder for at læse mere om de forskellige oplevelser på Mallorca. Ligeledes er I altid velkomne til at kontakte os, såfremt I vil vide mere om de enkelte oplevelser på Mallorca eller eventuelt leje en feriebolig på Mallorca.

Guides

Guides og andre gode råd

Læs vores guides og andre gode råd, når I skal planlægge jeres næste rejse til Mallorca