Aktiv ferie

Med sit milde klima og smukke natur er Mallorca et oplagt mål for en aktiv ferie. Her er det muligt at cykle, spille golf, ride, vandre og dyrke sejlsport det meste af året. Her ud over har øen flere lækre sandstrande og et stort udbud af forlystelser for hele familien.

Gode restauranter findes overalt på øen, både i stille og rolige omgivelser og ved steder med mere liv. Holder du af at feste til den lyse morgen, så har mange mallorcinske byer store områder med restauranter, barer og natklubber til festelskende natteravne.

Mallorca har et stort udbud af aktiviteter for de sportsinteresserede. Her kan du dyrke alle former for sport, f.eks. windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Desuden tennis, vandreture, golf, ridning, cykling, klatring og vandring. På mallorca findes nogle af Europas bedste badestrande, vandreruter og golfbaner.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de mest populære aktiviteter på Mallorca.

Aktiv ferie

Vind i håret, så sejler vi.

Aktiv ferie

Udforsk den smukke udsigt på havet

Aktiv ferie

Udforsk livet under vand

Aktiv ferie

"Fourrr!!"-slap af på golf banen.

Golf kan spilles i alt slags vejr, men hvorfor ikke spille hvor vejret er optimalt og forholdene perfekte?

Mallorca vrimler med golfbaner af skiftende kvalitet og længde. Flyselskabet norwegian tager gratis golftasker med på spanske destinationer resten af 2018. Mallorca har adskillelige golfbaner af international standard. Det er muligt at leje golfudstyr på enkelte baner, hvis man ikke har prøvet sporten før. I alt har Mallorca 18 golfbaner. 

Aktiv ferie

Slå din modstander i et spil tennis

Aktiv ferie

Udforsk det smukke landskab på hesteryg

Aktiv ferie

Udforsk den smukke ø. Der er rig mulighed for klatring og vandreture

Det variede landskab på solskinsøen gør at du kan være på stranden om morgenen, klatre i bjerge til middag og shoppe igennem til eftermiddag. Alting er inden for rækkevidde, hvis man har lejet en bil. Mallorcas bjerge byder på mange spændende vandreruter og muligheder for klatring.

Har du spørgsmål eller undren til vores guide, er du velkommen til kontakte os. 

Aktiv ferie

Opdag de fantastiske dryspstenshuler på Mallorca

Tag på spændende opdagelse i Mallorcas drypstenshuler og se nogle af øens sande vidundere - skabt af naturen!