Golfbaner på Mallorca

Golf kan spilles i alt slags vejr, men hvorfor ikke spille hvor vejret er optimalt og forholdene perfekte? Mallorca har over 320 solskinsdage om året med det dejlige, klassiske middelhavsvejr.

Hvert år tiltrækker Mallorca omkring 150.000 golfturister fra hele verden, som vil udfordre hinanden- og sig selv på de mere eksotiske baner, øen har at tilbyde. Mallorca har nemlig flere golfbaner af international standard. Blandt andet bliver dele af European Tour spillet på Mallorca. Senest blev European Tour afholdt i Son Muntaner Golf Club i Palma de Mallorca fra d. 20 til den 23. oktober 2022.
I kan se resultaterne her:

I alt findes der omkring 20 golfklubber spredt udover hele øen i forskellige sværhedsgrader, så der er plads til alt fra nybegyndere til professionelle golfspillere.
Son Servera er blandt de omkring 20 golfklubber på øen den eneste golfklub, som er medlemsejet. Her tælles flere hundrede medlemmer, blandt andet den spanske tennisstjerne, Rafael Nadal, som også kommer fra øen.  

Personalet i de forskellige golfklubber er kendt for sin venlighed og servicen er derfor noget som de vægter utrolig højt i de forskellige klubber. Her kan man ligeledes leje golfudstyr de fleste steder, hvis man ikke selv har noget med eller blot vil prøve kræfter af med det. Ligeledes har de fleste klubber en café/et klubhus, hvor man kan nyde en kold drink.  

Golfen startede på Mallorca i 1964 i Son Vida og populariteten er i løbet af de sidste 20 år steget markant. De fleste turister spiller på banerne omkring Palma de Mallorca på øens sydside, som er af høj kvalitet. Vi har hos Bella Mallorca dog samlet en lille liste over de forskellige golfbaner på Mallorca og dem vi mener er ”skjulte perler”.

Liste over kendte golfklubber på Mallorca: