Vall d'Or Golf Club

Hvad er Vall d'Or Golf Club?

Vall d'Or Golf Club er en golfklub beliggende i Cala d’Or på Mallorca som har eksisteret siden 1986. Klubben er åben for offentligheden og byder på en 18 hullers golfbane designet af José Gancedo. Banen er kendetegnet af sine to typer landskab, hvor de første 9 huller er omgivet af skov – specielt oliventræer, hvor den anden halvdel af banen ligger tættere på det idylliske Middelhav.   

Som supplement til sin fantastiske golfbane tilbyder Vall d’Or Golf Club også faciliteter som en ”pro-shop”, restauranter og træningsfaciliteter.
Hvis man ikke er den store golf entusiast, tilbyder klubben ligeledes tennis, padel og en swimmingpool.

Vall d'Or Golf Club har et ”Golf Academy”:

Vall d’Or Golf Club har et Academy, hvor de tilbyder professionel golfundervisning for golfspillere i alle niveauer. De har et team af trænere, som er certificeret af PGA og har erfaring med at undervise både voksne og børn.
Vall d’Or Golf Club tilbyder individuelle lektioner, gruppe lektioner, junior klasser, spilleanalyse og træning med diverse træningsmaskiner.
Deres Academy har også et stort udvalg af træningsfaciliteter såsom driving range, chipping- og putting greens, bunker og en ”pitch and put”.

Deres Academy kan være en god mulighed for at forbedre din golfteknik, lære nye færdigheder eller tilpasse dig til klubbens golfbane.

 

Man kan gå ind på klubbens hjemmeside og booke tid til at spille samt leje golfudstyr, så man slipper på at skulle have dette med på turen eller eventuelt glemmer noget.

 

Link til Vall d’Or Golf Clubs hjemmeside: https://valldorgolf.com/en/

Se vores udvalg af feriehuse i Cala d'Or.

Hos Bella Mallorca er vi eksperter i Mallorca og hjælper gerne, såfremt I har spørgsmål til jeres næste rejse. Find vores kontaktoplysninger her