Bella Mallorca's liste af seværdigheder på Mallorca

Mallorca seværdigheder

Mallorca kendt for sin naturlige skønhed og store udvalg af seværdigheder! Derfor har vi hos Bella Mallorca lavet en liste over nogle af de seværdigheder på Mallorca, som vi mener, man absolut skal opleve. Det smukke ved Mallorca – udover dens natur – er at der stort set ikke er nogen grænse for, hvad man alt kan se af seværdigheder. Hvis man vil se øens vilde natur, kan man eventuelt tage på opdagelse i Serra de Traumontana bjergene. Er man mere til kultur seværdigheder, kan man f.eks. tage på en dagstur til Palma de Mallorca, hvor man blandt andet kan se den berygtede katedral La Seu og udforske de mange shopping muligheder byen ellers har.
En ferie på Mallorca er derfor meget fleksibel, når det kommer til valget af seværdigheder, da man hverken er begrænset til blot ét enkelt område på øen eller en enkelt ”kategori”.
De fleste seværdigheder på Mallorca er ligeledes familievenlige samt så taler de engelsk de fleste steder.  

Vi vil løbende opdatere listen med de mange seværdigheder på Mallorca, eftersom der er langt flere seværdigheder af værdi end dem vi endnu har på listen. Skulle I have spørgsmål omkring nogle af seværdighederne på øen, sidder vi altid klar til at hjælpe jer. I finder vores kontaktoplysninger her.

#1

Oplev det smukke bjerglandskab

#2

Pluk dine egne appelsiner

#3

Guidet tur på det smukke hav

#4

For 500 år siden...

Catedral de Mallorca La Seu er en af de mest besøgte seværdigheder på Mallorca. Den majestætiske katedral, er beliggende på Placa la Seu s/n, 07001 Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien. Katedralen er 44 meter høj, 55 meter bred og 121 meter lang. Den er et fantastisk syn både udefra og indeni. Specielt fra havsiden er katedralen et syn værd, når den spejler sig i havet. Det koster et beløb at komme ind i katedralen, men det er alle eurocent hver.

Det tog cirka 400 år at bygge denne katedral, hvor det indre har flere overraskelser som Gaudis alterhimmel og den nyeste udsmykning i kapellet til højre for alteret.

Arbejdet blev påbegyndt i 1227 og værket stod færdig i 1601. Kirken er i øvrigt bygget oven på en moske, da den skal symbolisere Kong Jaumes triumf over maurerne og dermed kristendommens sejr over islam på Mallorca.

Den verdensberømte arkitekt Gaudi blev i 1902 hyret til at restaurere katedralen, der blev beskadiget ved et kraftigt jordskælv i 1851. I 1914 forlod Gaudi arbejdet i vrede, men forinden havde han nået at sætte sit præg på kirken.

Parkering ved katedralen er ligetil idet der ligger et parkeringshus tæt på.

#5

"GOAALL!!" fodbold academy for børnene

#6

"Hey Taxi!" - bliv kørt rundt på øen

#7

Oplev den smukke verden under vand

#8

Oplev det spændende og favrige natteliv på Mallorca

#9

Udforsk solskinsøen med lækkert udstyr ved din side

#10

Lej en båd og udfosk naturen på Mallorca

#11

Den gamle børs La Llotja

Tag på tur ind og se det arkitektoniske vidunder: La Llotja. La Llotja var oprindeligt en børs, hvor man handlede silke og andre varer, men er senere blevet et galleri- og kulturcenter.

#12

Miro museet

Læs om det moderne kulturcenter, som er tilegnet til en af Mallorcas helt store kunstnere.

#13

Almudaina paladset

Læs om det elegante Almudaina palads, dets historie og hvad det bliver brugt til i dag.

#14

Sant Francesc

Læs historien om den gamle kirke Sant Francesc og dennes forbindelse til den amerikanske storby af samme navn